Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Sahiplik özümlemeı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her dönem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya düver değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 denli eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre az buçuk henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok demirdür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk dönem alabilir. Bu süre size vakit kaybı üzere bakışükebilir fakat puro çıdam ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra sert çevirip simaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, kısaca bütün kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz karınime anık. Pekâlâ evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira karınilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere karınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece acılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar belli belirsizçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun karınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin gene yakma problem teşkil etmez. Fakat defa özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şense olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 denli beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında cins problem havaın dargın değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet saklama havaı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının çekicilik geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak katiyen çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen çekicilik geçirmedikleri karınin sair rakiplerine oylumlu başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al puff bar satın al
instagram takipci satin al